Iggy Pop, Maneskin, Black Eyed Peas i Christina Aguilera, en el primer Diversity València Festival

L'espectacle reunirà, del 21 al 23 de juliol del 2022, més de 30 artistes internacionals a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Imatge d'arxiu de la banda de rock italiana Maneskin
Imatge d'arxiu de la banda de rock italiana Maneskin / Europa Press

Iggy Pop, Maneskin, Black Eyed Peas, Christina Aguilera, Nicki Nicole, Zaz, Armin van Buuren i Martin Garrix són alguns dels artistes que integren el cartell de la primera edició del Diversity València Festival, que reunirà, del 21 al 23 de juliol de 2022, més de 30 artistes internacionals a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Amb el lema Diversity València, el certamen, que trau a la venda aquest divendres les entrades, oferirà tres dies de programació en tres escenaris principals amb "el compromís per donar a València una finestra d'accés a fenòmens musicals internacionals, tant consolidats com emergents, que s'uneixen en un espectacular espai per a la cita".

El festival pretén ser, a més, "un lloc per a la conscienciació social i la diversitat com a eix transversal a través de la música, des d'un line up icònic, heterogeni i intergeneracional", recalca l'organització en un comunicat.

Així, el dijous 21 de juliol, a la banda italiana Maneskin se li uniran irreverents històrics com el padrí del punk, Iggy Pop, amb qui recentment han col·laborat en el tema "I Wanna Be Your Slave".

Els cants a la vida de Zaz, icona del pop francés, componen l'esquema de les presències femenines més potents del primer dia al costat de l'aposta penetrant de la noruega Aurora, encarnació de la veu de les muntanyes en el major èxit de Frozen 2.

Se suma als tres grans escenaris els expectants inicis com a cantant d'Owenn, després d'haver sigut coreògraf d'artistes com Lady Gaga o Alicia Keys i d'haver generat els moviments impossibles per al llegendari "Run The World" de Beyoncé.

Exemple de carreres que es fan virals gràcies a la plataforma de YouTube o Spotify com la del duo alemany Milky Chance o la de la jove agrupació noruega d'orígens xilens, Boy Pablo, que posaran la part més indie de la jornada. Els acompanyaran el tercer millor DJ del Mag Top 100 DJs, Armin van Buuren, màxim exponent del trance i una de les figures més influents de la música electrònica en tot el món.

El "poder femení" es fa notar amb molta més força el divendres 22 de juliol. El segon dia de festival porta la tornada als escenaris en la seua gira mundial de la guanyadora de diversos Grammy, la diva Christina Aguilera. Al costat d'ella, Nicki Nicole, amb qui a més ha col·laborat en el seu últim vídeo  'Pa mis muchachas' i que s'ha convertit en una de les presències més potents i amb més projecció del panorama musical actual pel seu original so urbà.

També et pot interessar

stats