Obri la House of Varietats, el nou espai cultural dedicat al col·lectiu LGTBI

Ubicat en un edifici de cinc plantes, té una biblioteca, un cinema, una botiga i sales de trobada

Obri la House of Varietats, el nou espai cultural dedicat al col·lectiu LGTBI / À Punt NTC

Aquest divendres, un nou espai dedicat al col·lectiu LGTBI ha obert a la ciutat de València. House of Varietats ha nascut com un espai cultural i d'oci que ja té un centenar de socis.

Ubicat en un cèntric edifici de cinc plantes al carrer de Quart, té un espai habilitat com a biblioteca especialitzada, a més d’una sala de cinema, una botiga destinada al col·lectiu de drags i diverses sales que funcionen com a punt de trobada.

Lucia Poncelas, directora del centre, ha mostrar a un equip d’À Punt Notícies el resultat de huit mesos de treballs, durant els quals l’associació ha convertit l'edifici en un punt de trobada que romandrà sempre obert a nous socis i que es complementa amb un pub que programa xous drag diàriament.

El projecte té dues parts diferenciades: d'una banda, es mantindrà el pub als baixos de l'edifici per a oferir al públic LGTBI un nou espai segur, a més d'una oferta d'oci diferent. Els ingressos que es generen aniran destinats a sostindre la segona part del projecte, que són els espais de l'associació.

També et pot interessar

stats