Netflix recula pel que fa a la supressió dels comptes compartits

La plataforma elimina les al·lusions al bloqueig dels comptes als quals s’accedira des de diversos punts

Netflix sembla que, per ara, no bloquerà els comptes compartits
Netflix sembla que, per ara, no bloquejarà els comptes compartits / À Punt NTC

Netflix sembla que ha repensat la seua intenció d’eliminar els comptes compartits i cobrar un import extra als clients que optaren per aquesta opció. Tot i que oficialment la companyia no ha admés el canvi d’intencions, en la seua relació de preguntes freqüents ha retirat qualsevol al·lusió al bloqueig dels comptes compartits, cosa que s’interpreta com un canvi d’estratègia de la plataforma.

Si bé fa uns dies que en les seues preguntes freqüents detallava com es procediria a bloquejar els comptes on es detectara que un usuari accedia des de més d’un dispositiu, ara ha retirat el text referent a aquest aspecte. No hi ha ni rastre del bloqueig dels comptes compartits. El rebombori que va alçar la intenció de Netflix pot estar darrere del canvi d’estratègia.

Netflix va anunciar fa uns mesos que sols podrien usar un compte obert en el seu servei les persones que viuen en la mateixa llar, i que en cas de detectar que no es complia aquest requisit, enguany començaria a cobrar a l'usuari un import addicional.

També et pot interessar

stats