Nebulossa i Chimo Bayo, entre els guardonats en els Premis FAM Cultura Pop Eye

L’entrega dels guardons ix per primera vegada d’Extremadura i se celebrarà el 25 de maig en el Palau de les Arts de València

Presentació dels Premis FAM Cultura Pop Eye
Presentació dels Premis FAM Cultura Pop Eye / Ajuntament de València

Els valencians Nebulossa i Chimo Bayo, així com Joan Manuel Serrat, Dover, Agustín Pery, Fernando Navarro i Birds Llaure Indie són alguns dels guardonats en els Premis FAM Cultura Pop Eye, una gala que ix per primera vegada en setze anys d'Extremadura i se celebrarà el 25 de maig al Palau de les Arts Reina Sofia de València.

Aquest dimecres s'han donat a conéixer alguns dels guardonats, entre ells, el Premi d'Honor per a Joan Manuel Serrat; el premi Vivint l'Era Pop a Dover; el premi Revelació per a Nebulossa; el premi Novel·la a Agustín Pery Txalaparta i Premi Llibre Musical per a Fernando Navarro per Todo lo que importa sucede en las canciones.

Uns noms que se sumen als del DJ, músic, productor, showman i escriptor valencià Chimo Bayo i al grup portugués Birds Llaure Indie que han sigut els primers premiats confirmats pel jurat dels Premis Pop Eye d'enguany. La gala preveu comptar amb l'assistència de més de 1.400 persones, segons ha informat l'Ajuntament de València.

En la presentació ha participat la regidora de Turisme, Innovació i Captació d'Inversions, Paula Llobet, en representació de l'Ajuntament de València, de la Diputació de València i de la Generalitat, com a mostra del suport de les institucions a aquests guardons. "El fet que la gala se celebre a València és un reconeixement no només a la riquesa cultural que posseeix la ciutat, sinó també a la vitalitat, la innovació que desprén, i l'atractiu turístic que ens ha fet posicionar-nos com una de les millors ciutats del món per a visitar i també per a viure", ha destacat Llobet.

També et pot interessar

stats