Naix Concerts al Veles, la tornada de la música els dissabtes de matí a la Marina

Entre el 23 de març i l’1 de juny, vora vint grups passaran per la terrassa de l’edifici

Cartell de la primera edició del cicle Concerts al Veles
Cartell de la primera edició del cicle Concerts al Veles / Intagram: @concertsalveles

L'edifici Veles e Vents tornarà a rebre els concerts dels dissabtes de matí a la Marina de València, que tindran lloc a la terrassa de la primera planta amb un cartell que, del 23 de març a l'1 de juny, reunirà grups com ara La Habitación Roja, Sr. Chinarro i The New Raemon.

La primera edició d’aquest cicle de concerts, impulsada per Agència Districte, Grupo La Sucursal i cervesa El Águila, ha presentat un cartell amb vint propostes de diferents estils musicals repartides en deu dates i dirigides a un ampli ventall de públic. Els concerts començaran a les 11:30 hores. 

Durant un parell de mesos, pel Veles e Vents desfilaran La Habitación Roja en acústic, Ele DJ, Sr. Chinarro, Esther, Luis Brea, Axolotes Mexicanos, Margarita Quebrada, Nawan, The New Raemon, Yo Somos, Boys from Mars, Rafa Cervera DJ, Perro, Calivvla, Martlenders, Ferran Palau, Los Manises, Niña Coyote eta Chica Tornado, Yo Diablo i un parell de grups sorpresa.

En la iniciativa també col·laboraran alguns dels promotors i col·lectius sonors locals com Love to Rock, Primavera d’Hivern, Redacción Atómica, Karrots, Centro Excursionista, AndSons, Discos Oldies, Plaga Indie o 16 Toneladas.

Segons Agència Districte, Concerts al Veles es converteix “en la nova cita en l'agenda cultural de València per als amants de la música”. En un comunicat afirmen que la combinació d'una cuidada selecció sonora i el mar fan que aquest cicle siga “el nou punt de trobada de cada dissabte al matí” per a un públic de totes les edats “disposat a gaudir dels sons de propostes emergents i artistes amb carreres importants a l'esquena”. 

El cicle, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de València, pretén potenciar el front marítim i fer valdre la zona dels Poblats Marítims, conformada, entre d'altres, pel barri del Cabanyal-Canyamelar.

Les entrades es poden trobar en el perfil d'Instagram del cicle de concerts, creat per a l'ocasió.

També et pot interessar

stats