La música de Verdi i la tragèdia de Shakespeare, sobre l'escenari de Les Arts des de dijous

L’auditori valencià acull la representació de l’òpera Macbeth fins al 10 d’abril, un dels plats forts de la temporada de l’auditori

La representació de 'Macbeth' es podrà veure al Palau de les Arts / Miguel Lorenzo i Mikel Ponce (Palau de les Arts)
30 de març 2022 - 11:30

La composició d’un dels grans de la història de la música i la tragèdia que va eixir de la ploma d’un altre en un mateix escenari, el del Palau de les Arts de València. És l’òpera que es podrà veure des d’aquest dijous a l’auditori valencià amb Macbeth, una peça emblemàtica de la història de les lletres i la música, que a més és un dels plats forts del menú que serveix aquesta temporada el Palau de les Arts.

Michele Mariotti, actual director musical del Teatre de l’Òpera de Roma, s’encarrega de la direcció musical, mentre que la direcció escènica de Macbeth està a càrrec de Benedict Andrews.

Aquest drama, carregat d’erotisme, és una de les grans apostes de la temporada al Palau de les Arts. Pel que fa a l’elenc, la soprano Anna Pirozzi, interpreta Lady Macbeth i els barítons Luca Salsi i George Gagnidze interpreten el paper del noble escocés amb la soprano.

 “A partir d’una obra mestra com Macbeth, Verdi va signar una de les seues grans òperes. Composta en els seus anys de galeres, seria preludi d’èxits de referència com Rigoletto, Il trovatore i La traviata, a més d’avançament de les seues altres celebrades òperes shakespearianes Falstaff i Otello”, recorda el director artístic de les Arts, Jesús Iglesias.

Les representacions s’inicien aquest dijous, però estaran en cartell fins al 10 d’abril. 

També et pot interessar

stats