El Mucbe rep 16.000 euros per seguir avant amb el projecte expositiu i educatiu

Ara el Museu de Benicarló acull una mostra col·lectiva d'art contemporani

‘Mirades encaixades II’, mostra col·lectiva que engloba les últimes tendències de l’art contemporani
‘Mirades encaixades II’, mostra col·lectiva que engloba les últimes tendències de l’art contemporani

El Museu de la Ciutat de Benicarló (Mucbe) rebrà l’import màxim en les dues subvencions a què pot accedir, que sumen un total de 16.000 euros. La Conselleria de Cultura ha valorat la qualitat de les exposicions i el programa educatiu que duen a terme a través dels tallers didàctics per a escolars. 

És la primera vegada, des que el van declarar museu, que el Mucbe pot accedir a aquestes línies d’ajudes que la Generalitat atorga als espais museístics que formen part de la Xarxa de Museus de la Generalitat. 

D’una banda, s’ha aprovat una subvenció de 6.000 euros que destinaran als programes educatius que organitza el Mucbe, concretament als tallers didàctics que ofereixen a tots els centres educatius de Benicarló. La segona subvenció, de 10.000 euros, la destinaran a continuar desenvolupant el projecte expositiu del museu.

Les dues subvencions atorgades han assolit l’import màxim, una dada que equipara el Mucbe amb els grans centres expositius de la Comunitat Valenciana. El regidor de Cultura, Josep Barberà, ha atribuït aquestes ajudes a la trajectòria expositiva del Mucbe, ja que compaginen grans exposicions amb la promoció dels artistes locals i comarcals. 

Ara, del 23 de novembre al 27 de gener, el Mucbe acull Mirades encaixades II, una mostra d'obres de 17 artistes espanyols i estrangers. En total, més de 60 obres en què han treballat diverses disciplines artístiques com l’escultura, la pintura, l’assemblage, el gravat i la fotografia. Les obres reuneixen una gran qualitat tant pel treball amb les últimes tècniques d’art contemporani com per la profunditat de les idees que volen transmetre.

També et pot interessar

stats