La Mostra de València tanca la 34 edició amb 10.705 espectadors

Aquest festival va tornar en 2018 amb l'objectiu de ser referent en l'audiovisual del Mediterrani.

L'edició 2019 ha registrat 1.500 espectadors més que l'any passat
L'edició 2019 ha registrat 1.500 espectadors més que l'any passat / Mostra de València

La Mostra de València-Cinema del Mediterrani ha clausurat la 34 edició i ha registrat un total de 10.705 espectadors, 1.500 més que l'any passat. Un festival que va tornar en 2018 amb l'objectiu de recuperar el seu paper de referent per als amants del cinema a través d'una proposta audiovisual cuidada i dinàmica, que l'ha convertit en un espai de reflexió per a repensar el Mediterrani.

Una edició que va augmentar l'oferta de pel·lícules, així com dels diferents espais on s'ha desenvolupat el festival: els Cines Babel, la Filmoteca, la Fundació Bancaixa, la seu de l'SGAE, el Palau de Congressos i el Teatre Principal. Amb una secció oficial que va comptar amb 12 produccions inèdites procedents de països com ara França, Líbia, Egipte, Grècia, Turquia o Albània, i una secció informativa que va presentar 15 llargmetratges.

També hi ha hagut un increment en el nombre de convidats, ja que totes les pel·lícules de la secció competitiva, i moltes de la informativa, han estat acompanyades dels seus responsables. I, fins i tot, s'ha fet un important pas en el desenvolupament de les activitats formatives. A la proposta de Mostra dels Instituts, en la qual han participat més de 1.300 alumnes -500 més que en l'edició anterior-, cal sumar les tres masterclass en col·laboració amb la Fundació Bancaixa; i el llibre i la jornada acadèmica al voltant de la figura de Guy Debord, realitzats amb la Universitat de València.

També et pot interessar

stats