Morella incrementa l'oferta cultural

Morella ha vist incrementada la seua oferta cultural amb les jornades del Maig Prehistòric destinades a tota classe de públic.

Les pintures rupestres de Morella estan declarades Patrimoni Mundial per la Unesco.
Les pintures rupestres de Morella estan declarades Patrimoni Mundial per la Unesco.

L'oferta cultural ha augmentat a Morella amb la iniciativa del Maig Prehistòric. Tota classe de públic ha pogut gaudir d'una sèrie de visites guiades a les pintures rupestres. A més, s'han fet diversos tallers com el de les ferramentes de pedra polida o el de la caça en la prehistòria.

Les pintures rupestres de Morella la Vella estan declarades Patrimoni Mundial per la Unesco i s'hi poden visitar durant els caps de setmana i els festius en grups reduïts i amb cita prèvia a través de l'oficina de turisme. Es tracta d'un atractiu molt important del patrimoni de la capital dels Ports i d'una oferta cultural més per al turisme de la localitat.

Les pintures rupestres de Morella la Vella es podran visitar els caps de setmana. En concret, els dissabtes d'11.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 18.00 hores. Els diumenges només estaran obertes al matí amb dues visites programades, una a les 11.00 i l'altra a les 12.00 hores.

També et pot interessar

stats