Morella acomiada un dels millors sexennis de la història

Al voltant de 200.000 persones visiten la capital dels Ports durant els 9 dies de festa, un 20% més que l’edició anterior.

Xiquets dansen al voltant d'un pal de cinta de colors, teixint i desfent les cintes
Xiquets dansen al voltant d'un pal de cinta de colors, teixint i desfent les cintes

Morella diu adeu aquest dilluns, 27 d'agost, al 54é Sexenni, mentre que posen el comptador a zero per a preparar-ne el següent que arribarà d’ací a 6 anys. L’Ajuntament de la capital dels Ports ha fet un balanç molt positiu d’aquesta edició. Segons les xifres municipals, al voltant de 200.000 persones han visitat la ciutat durant els 9 dies de festa. 

L’alcalde Rhamses Ripollés ha dit que en este sexenni hi hagut un 20% més de gent que ha anat a Morella respecte de l’anterior. A més, l’alcalde ha destacat que ha sigut el millor sexenni de la història i el primer que s’ha celebrat com a festa d’interés turístic nacional i bé cultural immaterial".

L’edil s’ha congratulat “perquè han sigut milers les persones que diàriament han gaudit de les danses i dels carrers decorats amb la tècnica del paper arrissat”. Un Sexenni que atrau, preferentment, turisme nacional però també estranger.

El Gremi de la Joventut serà el protagonista del Retaule l’últim dia del 54é Sexenni.

També et pot interessar

stats