Mor per un accident domèstic D. H. Peligro, exbateria de Red Hot Chili Peppers i Dead Kennedys

Darren Henley falta als 63 anys després d'una caiguda accidental a sa casa de Los Angeles

El bateria Darren Henley, conegut popularment com a D. H. Peligro, ha mort als 63 anys
El bateria Darren Henley, conegut popularment com a D. H. Peligro, ha mort als 63 anys / Twitter: @DeadKennedys

El bateria Darren Henley, més conegut com a D.H. Peligro, va morir divendres passat a sa casa de Los Angeles, on va patir una caiguda accidental amb un traumatisme fatal. El colp va provocar la mort immediata de l'exbateria de Dead Kennedys i Red Hot Chili Peppers.

La defunció es va anunciar aquest dissabte en el compte oficial de Twitter de Dead Kennedys, de la qual Darren Henley va ser bateria.

Després de la tràgica mort del mític bateria, que tenia 63 anys, el grup demana el respecte a la privacitat de la família del músic en aquests temps difícils.

Darren Henley, que va nàixer a Saint Louis (Estats Units) es va unir als Dead Kennedys el 1981, on va estar fins a la dissolució de la banda mítica de música punk el 1986. Quan Dead Kennedys es va tornar a reunir el 2001 sense Jello Biagra, Peligro va tornar al grup fins a enguany, excepte per un descans entre els anys 2008 i 2009.

A més, Darren Henley va formar part de la banda Red Hot Chili Peppers, on va substituir Jack Irons a la bateria el 1988 i va contribuir a l'album Mother's Milk, publicat l'any següent.

No obstant això, la seua participació en el grup va acabar a causa d'alguns problemes amb les drogues i l'alcohol i va ser reemplaçat per Txad Smith, que hui dia segueix com a bateria en Red Hot Chili Peppers.

També et pot interessar

stats