Dos microscòpics invertebrats es pugen a l’escenari per a plantejar el dilema de la immortalitat

L’obra Els Tardígrads, que es representa a la Sala Ultramar de València, ofereix una reflexió sobre l’ésser humà en clau d’humor i a través dels ulls de dos éssers minúsculs

Obra de teatre 'Els Tardigrads'

Què fer quan vols morir però eres immortal? És el dilema vital amb què comença Els Tardígrads, una obra de teatre que es representa aquest cap de setmana a la Sala Ultramar de València, i que planteja una reflexió sobre l'ésser humà contada amb humor i a través dels ulls de dos xicotets invertebrats.

La trama se situa en 2050, quan la humanitat s'ha aniquilat a si mateixa i només sobreviuen dos microscòpics tardígrads, uns animalets capaços de sobreviure a tot que han evolucionat fins a humans. Ella no vol continuar vivint i ell no vol quedar-se sol.

Aquesta faula apocalíptica reflexiona sobre el que potser no és l'ésser més intel·ligent. “Reivindiquem una part de la vida, com és la mort, i com és l’eutanàsia”, explicava davant les càmeres d’À Punt Sergio Caballero, director d’aquest muntatge teatral.

Un colp de realitat convertit en una carícia. “Els protagonistes han viscut la desaparició dels humans de la mà dels humans i per això se’n va a terra tota eixa admiració cap a l'ésser humà”, avançava Pablo Díaz, autor i actor de l’obra. 

També et pot interessar

stats