El MICA torna a omplir de dansa i circ Aielo de Malferit

Durant tot el cap de setmana els carrers del poble acullen la segona edició del festival

L'espectacle 'Rito', d'Otradanza, un dels plats forts de la programació / À Punt NTC

El festival MICA d’Aielo de Malferit (Vall d’Albaida) ha tornat a omplir de dansa i circ contemporanis, per segon any i durant tot el cap de setmana, aquesta localitat que va ser capital cultural valenciana el 2022.

Places i parcs s'han transformat en escenaris aquest dissabte i diumenge per a una mostra que pretén fidelitzar nous públics de les arts escèniques a la comarca a través de propostes destacades del panorama valencià i estatal. Són set propostes gratuïtes per a tots els públics situades en diferents punts de la població amb l'objectiu que els visitants aprofiten per a conéixer el municipi.

Aquest diumenge ja s'ha pogut gaudir de Su-seso de Murmuyo, i de Tartana, de Trocos Locus. A la vesprada actuarà la Jove Companyia Masters Ballet i a les 18:30 s'espera el guardonat espectacle de dansa sobre xanques Migrare, de la companyia valenciana Maduixa, dirigida per Joan Santacreu, que posarà la cirereta a la mostra. El programa es va obrir aquest dissabte de vesprada, on va brillar Cuerdo, l'original espectacle de Karls Stets, i Rito, de la companyia il·licitana OtraDanza i dirigida per Asun Noales.

També et pot interessar

stats