Mestalla acollirà al juny The Champions Burger per a triar la millor hamburguesa d'Espanya

Els visitants podran degustar una àmplia varietat de propostes de més de 20 hamburgueseries gurmet en format food truck

Burguer Jenkins
Burguer Jenkins / The Champions Burguer

L'estadi de Mestalla a València serà escenari aquest estiu de la cinquena edició de The Champions Burger, el festival gastronòmic que busca la millor hamburguesa d'Espanya i que en els últims anys s'ha celebrat al camp del Llevant UE.

Al llarg de juny, una vegada finalitzada la temporada esportiva del València CF, els assistents tindran l'oportunitat de gaudir d'aquesta innovadora experiència gastronòmica dirigida a tots els públics sobre la gespa, abans de canviar-la per a la pròxima temporada.

Mestalla es convertirà en punt de trobada de les millors hamburgueseries del país. Els visitants podran degustar una àmplia varietat de propostes de més de 20 hamburgueseries gurmet en format food truck; des de les més clàssiques fins a les més creatives, avantguardistes i d'autor.

Els visitants decidiran amb les votacions, en funció d'aspectes com el pa, la carn i la combinació dels ingredients, les dues millors hamburgueses (una valenciana i una altra d'estatal), que competiran pel títol de millor hamburguesa d'Espanya la pròxima tardor.

Segons els organitzadors, es preveu que The Champions Burger siga l'esdeveniment no esportiu de major assistència de la temporada, amb la presència de milers de visitants en rotació i sempre amb aforament limitat. El certamen romandrà obert des del migdia fins a la nit de manera ininterrompuda.

The Champions Burger és un concepte gastronòmic creat fa set anys per quatre joves empresaris valencians que s'ha convertit en el festival gastronòmic d'hamburgueses amb més seguidors. El 2023 va rebre, en l'àmbit estatal, quasi un milió de visitants.

També et pot interessar

stats