‘Memòries d'un home en pijama’ porta al cinema el còmic de Paco Roca

Aquest divendres s'estrena la pel·lícula, que barreja animació amb imatges reals.

‘Memòries d'un home en pijama’ porta al cinema el còmic de Paco Roca

Aquest divendres arriba a les sales de cinema la pel·lícula Memòries d'un home en pijama, una versió cinematogràfica del còmic de Paco Roca que conta la història d'un home de quaranta anys que aconsegueix fer realitat el seu somni: treballar des de casa i en pijama. 

Després d'Arrugas, les vinyetes de l'il·lustrador valencià tornen a les pantalles en aquesta comèdia amb pinzellades autobiogràfiques, on es barregen animació i imatges reals. Els actors Raúl Arévalo i María Castro donen veu als personatges de Roca i la banda sonora està a càrrec de Love of Lesbian. 

En Memòries d'un home en pijama, Paco Roca relata el seu dia a dia treballant a casa, entre dibuix i dibuix, sense necessitat ni de llevar-se el pijama. Amb tot, a l'ilustrador li sembla estrany veure's a si mateix en la gran pantalla, creu que és com si el personatge i l'autor s'hagueren allunyat entre si: "A poc a poc es va convertint en un personatge i es va separant més de tu", conta a À Punt NTC. "I quan un actor com Raúl Arévalo posa la veu al teu personatge, s'emancipa".

Memòries d'un home en pijama està nominada a la categoria de millor pel·lícula d'animació dels Premis Goya. 

També et pot interessar