Mascletà en directe del 8 de març de les Falles 2024 a càrrec de Reyes Martí

L'espectacle pirotècnic celebra el Dia Internacional de les Dones i, com cada dia, À Punt Mèdia t'apropa la mascletà des de la plaça de l'Ajuntament

Mascletà del 7 de març en favor d'una associació contra el càncer, a càrrec de la pirotècnia Nadal-Martí de l’Olleria
Mascletà del 7 de març en favor d'una associació contra el càncer, a càrrec de la pirotècnia Nadal-Martí de l’Olleria / À Punt Mèdia

Reyes Martí torna a ser la protagonista de la mascletà del 8 de març a la plaça de l’Ajuntament de València, en el dia de les Dones. La col·laboradora habitual del set faller d’ À Punt Mèdia, aquest divendres haurà de baixar a la plaça per a estar pendent de l'espectacle, després del seu any sabàtic. La de Borriana ha treballat en una mascletà molt clàssica i molt valenciana, de principi a fi dedicada a les dones. 

Cada dia, a partir de les 13:15 hores, pots seguir amb À Punt Mèdia la mascletà en directe a través de la televisió, el web, les aplicacions mòbils i de smart TV i el canal de YouTube. Abans de gaudir de l'espectacle pirotècnic, Ferran Cano i Àlex Blanquer transmetran tot l'ambient previ des del set d'À Punt a la plaça de l'Ajuntament de València. Estaran acompanyats de Reyes Martí, de Berta Báidez, a la plaça, i de Carles Navarro, al balcó de l'Ajuntament de València amb les autoritats.

De nou enguany es poden valorar des del mòbil les mascletaes 

Enguany À Punt Mèdia continua amb la proposta inaugurada en les Falles de 2023, per què el públic puga també valorar les mascletaes. Des del QR que hi ha en la pantalla, des del mòbil es pot votar, entre una i cinc manetes, fins a quin punt ens ha agradat la mascletà. I cada dia sabrem quina és la mascletà que més agrada al públic. Cada dia hi haurà un rànquing.

També et pot interessar

stats