Mascletà en directe del dimarts 19 de març de les Falles 2024 de València

L'espectacle pirotècnic està a càrrec de Pirotecnia del Mediterráneo i, com cada dia, À Punt Mèdia t'apropa la mascletà des de la plaça de l'Ajuntament

Un moment de la mascletà de 18 de març des del balcó de l'Ajuntament de València, a càrrec de Pirotecnia Valenciana
Un moment de la mascletà de 18 de març des del balcó de l'Ajuntament de València, a càrrec de Pirotecnia Valenciana / À Punt Mèdia

Una mascletà “Magnànima” és la que ha preparat Pirotecnia del Mediterráneo, de Vilamarxant (Camp de Turia), per a tancar les festes de Sant Josep 2024 a la plaça de l'Ajuntament de València. L'experimentat pirotècnic Antonio García vol lluir de nou potència, el seu segell personal. Ha volgut dedicar la mascletà a la Unitat de Cremats de l'Hospital la Fe de València, per tot el treball desenvolupat recentment per a atendre la ciutadania i també els seus treballadors.

Aquest dimarts la mascletà arrancarà amb una clàssica traca valenciana. Cal estar atents al moment del terratrémol, amb el que busca batre el rècord dels que s'han disparat a València. Un altre moment especial serà el del tancament amb efecte hermètic. El pirotècnic ho ha previst per a ser la primera mascletà en la història amb un terratrèmol final en 3 altures.

Cada dia, a partir de les 12:00 hores, pots seguir amb À Punt Mèdia la mascletà en directe a través de la televisió, el web, les aplicacions mòbils i de smart TV i el canal de YouTube. Abans de gaudir de l'espectacle pirotècnic, Ferran Cano i Àlex Blanquer transmetran tot l'ambient previ des del set d'À Punt a la plaça de l'Ajuntament de València. Estaran acompanyats de Reyes Martí, de Berta Báidez, a la plaça, i de Carles Navarro, al balcó de l'Ajuntament de València amb les autoritats.

De nou enguany es poden valorar les mascletaes des del mòbil 

A més, després de l’èxit de l’any passat, torna ‘Valora les Mascletaes’, una oportunitat de convertir-se en jurat i puntuar amb aplaudiments les disparades. Com? Durant l'emissió en directe, si ens segueixen des de la TV, escanejant el QR que apareixerà en pantalla o a través de l’enllaç.

També et pot interessar

stats