El MARQ celebra el dia Mundial de la síndrome de Down amb un flashmob per sensibilitzar la societat

L'actuació s'ha basat en un tema del cantant britànic Rick Astley i la coreografia ha sigut dissenyada per joves del Programa de Dansa i Moviment de Down Alacant

Flashmob Alacant

El Museu Arqueològic d'Alacant (MARQ), s'avança un dia i aquest diumenge ha commemorat el Dia Mundial de la Síndrome de Down amb una programació especial. Un taller sobre l'escriptura etrusca i una flashmob amb persones amb síndrome de Down han sigut les iniciatives del MARQ per a visibilitar i sensibilitzar la societat del valor d'aquestes persones més enllà de la seua discapacitat.

L'actuació de ball s'ha basat en un tema del cantant i compositor britànic Rick Astley. La coreografia ha sigut dissenyada per un grup de joves que formen part del Programa de Dansa i Moviment de Down Alacant.

Al desembre de 2011, l'Assemblea General de l'Organització de Nacions Unides (ONU) va designar el 21 de març com a Dia Mundial de la Síndrome de Down. Des de llavors, entitats, col·lectius i associacions de tot el planeta commemoren aquesta data organitzant activitats i iniciatives diverses amb la finalitat d'augmentar la sensibilització social i la visibilitat de les persones amb aquesta afecció, ha destacat l'administració provincial.

També et pot interessar

stats