Maria Estela Arlandis: “Estic molt orgullosa del col·lectiu faller, que va obrir les portes a les víctimes de Campanar”

Les dos falleres majors de València han visitat el set d’À Punt Mèdia en la primera de les mascletaes de les Falles, aquesta en honor a les víctimes de l'incendi de Campanar

Maria Estela Arlandis, fallera major de València i la fallera major infantil, Marina García

Maria Estela Arlandis, fallera major de València, ha estat al set de televisió d’À Punt Mèdia en la primera mascletà de les Falles 2024. A l'espai instal·lat a la plaça de l'Ajuntament ha parlat amb Àlex Blanquer i Ferran Cano, acompanyada de la fallera major infantil, Marina García.

La fallera major de València abans de tot ha tingut paraules per a l’incendi recent del barri de Campanar. Per al veïnat, víctimes i afectats, per a tots ells, han sigut les seues primeres paraules. “L’incendi de Campanar ha sigut un moment molt tràgic que ens ha impactat a tots, fallers i valencians”. Maria Estela ha continuat dient: “Estic molt orgullosa del col·lectiu faller que tenim, que és molt solidari, molt unit i amb moltíssima germanor. Des del minut u van obrir les portes dels seus casals i estic molt orgullosa del seu gest, cap a les víctimes i els afectats”. 

La fallera major ha acabat recordant el minut de silenci que s'ha dedicat a les víctimes durant la mascletà de l’1 de març, i ha dit que “sempre portarem a eixes persones en els nostres cors”. 

Ací pots veure la primera mascletà

També et pot interessar

stats