Estopa, primer grup confirmat del festival Mar de Sons

Com a novetat, enguany se celebrarà al recinte de concerts de Benicàssim

Estopa, primer grup confirmat del Mar de Sons
Estopa, primer grup confirmat del Mar de Sons / Mar de Sons

El festival Mar de Sons, nascut l’any passat enmig de la pandèmia, ha anunciat aquest dimarts que el primer grup que formarà part del cartell de l’edició d’enguany serà Estopa. Els germans Muñoz actuaran el 13 d’agost a les 22:00 hores per a presentar l'últim treball, Fuego

La principal novetat d’enguany és que el festival es trasllada del port del Grau de Castelló al Recinte de Festivals de Benicàssim, on tradicionalment s’han celebrat el FIB i el Rototom Sunsplash. 

El locutor i presentador de televisió Toni Aguilar, també director artístic del Mar de Sons, ha assegurat que aquesta ubicació permetrà que els concerts tinguen un major aforament i que es puga garantir un millor compliment de la normativa de seguretat per la Covid. “Farem que Benicàssim torne a ser la capital mundial de la música”, ha dit en un directe per Instagram. 

Precisament aquest dimarts han eixit a la venda les entrades per al festival Luce, que també tindrà lloc en aquesta localitat costanera de la Plana Alta. En el cartell hi ha les actuacions d'Izal, Nathy Peluso, Raphael, Mónica Naranjo, Rozalén i Vanesa Martín.

També et pot interessar

stats