Luce Benicàssim, un nou festival de música a la Comunitat Valenciana

Luce Benicàssim comptarà amb una dotzena d'artistes i se celebrarà al llarg del mes de juliol.

El nou festival tindrà lloc a l'entorn del Desert de les Palmes i tindrà un escenari a l'aire lliure
El nou festival se celebrarà a l'entorn del Desert de les Palmes i tindrà un escenari a l'aire lliure

Benicàssim suma un nou festival de música. Luce Benicàssim' és el nom i, segons la promotora que hi ha darrere del projecte, The Music Republic, "comptarà amb alguns dels artistes més importants i destacats del panorama musical". El nou festival ja té data, a juliol, i comptarà amb vora una dotzena de talents musicals que es repartiran en jornades independents al llarg del mes.

El lloc serà el "privilegiat" entorn del Desert de les Palmes, una localització que permetrà que l'escenari estiga a l'aire lliure. A més, en un comunicat firmat per The Music Republic, s'assegura que "comptarà amb totes les mesures de seguretat vigents i amb un espai ampli i diàfan" que permetrà viure una "gran experiència" al mateix temps que es respecten l'aforament i les distàncies de seguretat.

Recreació de l'escenari de Luce Benicàssim
Recreació de l'escenari de Luce Benicàssim / The Music Republic

La gastronomia també serà una altra disciplina que estarà present en Luce Benicàssim, ja que, amb l'objectiu de crear una experiència que "transcendisca el que és purament musical", el recinte disposarà de serveis de restauració de "gran qualitat". Amb tot, l'objectiu de Luce Benicàssim -conta l'empresa organitzadora- és també omplir de música una ciutat tradicionalment vinculada amb aquesta disciplina i generar, a més, impacte social, econòmic i mediàtic per a la localitat i per a la província de Castelló.

Els primers artistes seran anunciats en els pròxims dies i les entrades eixiran a la venda uns dies després. Hi haurà diferents tipus d'entrada i serveis prèmium que es detallaran en el web del festival, que es pot visitar en aquest enllaç.

L'empresa organitzadora de Luce Benicàssim és The Music Republic, promotora que gestiona concerts i festivals com l'Arenal Sound, el FIB, el Viña Rock o el Festival de les Arts, entre altres.

També et pot interessar

stats