Manolo García tornarà l'import de les entrades i el Festival de les Arts, el saldo de la polsera 'cashless'

Dissabte a la nit van cancel·lar tots dos espectacles a causa de l'oratge advers

La plaça de Bous completament desallotjada per la pluja i el fort vent
La plaça de Bous completament desallotjada per la pluja i el fort vent / À Punt NTC

L'artista Manolo García tornarà l'import íntegre de les entrades del seu concert a València, cancel·lat dissabte a la nit a causa de la pluja i les fortes ràfegues de vent. Per la seua part, el Festival de les Arts, que també va suspendre la segona jornada de concert a conseqüència de les condicions meteorològiques, ha assenyalat a través de les seues xarxes socials que tornaran el saldo restant de la polsera cashless.

L'oratge advers va obligar a detindre l'actuació de Manolo García a la plaça de bous de la ciutat, que donava un dels concerts de la gira "Cero emisiones contaminantes desde ya". De la mateixa manera, el Festival de les Arts de València va suspendre diversos concerts de la seua segona jornada per raons de seguretat.

Després de la suspensió, l'organització del concert de Manolo García ha indicat, a través d'un comunicat, que l'import de les entrades serà reemborsat íntegrament pel mateix mitjà pel qual les van adquirir.

Per la seua part, els responsables de l'acte que tenia lloc a la Ciutat de les Arts i les Ciències han assenyalat a través de les xarxes socials que a partir de dilluns els assistents podran sol·licitar que els tornen de manera íntegra el saldo pendent de la seua polsera cashless, necessària per a pagar dins del recinte.

En canvi, han informat que l'import extra gratuït corresponent a la "promo recàrrega" no serà tornat. A més, els organitzadors van anunciar que en els pròxims dies es posaran en contacte amb els espectadors per a "donar més informació".

També et pot interessar

stats