Suspesos el Festival de les Arts i el concert de Manolo García a València per la pluja i el fort vent

L'Agència Estatal de Meteorologia havia establit alerta groga per pluges i tempestes amb fortes ràfegues de vent a la ciutat des de les 15:00 hores d'este dissabte.

Assistents al Festival de les Arts abandonen el recinte este dissabte / À Punt Notícies

El Festival de les Arts de València va haver de suspendre la celebració este dissabte de la segona jornada a causa de la pluja i les fortes ratxes de vent. L'organització del certamen, que té lloc a la Ciutat de les Arts i les Ciències, va decidir cancel·lar la programació de concerts a causa de les condicions meteorològiques adverses.

Al voltant de les 22:00 hores de la nit de dissabte, els organitzadors van començar a demanar als assistents a través dels altaveus que isqueren del recinte per motius de seguretat. Posteriorment, i a través d'un comunicat en xarxes socials, els responsables de la cita han explicat que "davant de la declaració d'alerta groga i per la seguretat de tots els assistents, les bandes i els treballadors, ens hem vist obligats a cancel·lar la resta dels concerts de la jornada". A més, van anunciar que en els pròxims dies es posaran en contacte amb els assistents per a donar més informació.

La meteorologia adversa va obligar igualment a parar una altra de les actuacions previstes a València per a la nit de dissabte, la de Manolo García a la plaça de bous. El cantant havia d'oferir un dels concerts inclosos en la seua gira 'Cero emisiones contaminants desde ya'.

La plaça de bous de València completament desallotjada per la pluja i el fort vent
La plaça de bous de València completament desallotjada per la pluja i el fort vent / À Punt NTC

Les tempestes al llarg de la vesprada a l'interior de la Comunitat Valenciana van avançar fins a València a última hora. L'Agència Estatal de Meteorologia havia establit alerta groga per pluges i tempestes amb fortes ràfegues de vent a la ciutat des de les 15:00 hores d'este dissabte.

També et pot interessar

stats