Maná fa parada a València davant d'un públic entregat

La banda mexicana va interpretar temes icònics, com Rayando el sol o En el muelle de San Blas, davant de milers de persones al recinte de la Marina Sud

El grup mexicà Maná en el concert a la Marina Sud de València este dijous

Des de Düsseldorf, Alemanya, arribava este dijous Gregor per a escoltar en directe, a la Marina Sud de València, temes com Rayando el sol o En el muelle de San Blas, alguns dels més icònics de Maná. Ell era un dels milers de seguidors de la banda mexicana que este dijous a la nit es concentraven a la Marina de València per a escoltar en directe els temes del grup de rock, que feia parada a la ciutat en la gira “México Lindo y querido”.

A l’inici del concert, molts dels seguidors admetien davant de les càmeres d’À Punt que els temes d’esta banda els havien marcat molts moments de la seua vida, ja que els havien acompanyat durant més de vint anys. Era el que admetia un grup de cinc amics i amigues vinguts des de les Alqueries i Vila-real.

En la mateixa línia arribava fins a l’esplanada del port de València Cristóbal, de la Pobla del Duc. “Estem esperant-los des de fa temps. Hem escoltat la seua música tota una vida”, admetia davant dels micròfons d’À Punt.

Més cridaner era el cas de Gregor, un alemany que viu a Düsseldorf, però que no va dubtar a vindre fins a València per a assistir al concert d’una de les seues bandes favorites. Seguidor de Maná des de fa més de vint anys, esperava disfrutar molt, donat que té poques ocasions d’escoltar-los en directe.

Com ells, quatre amics de Gilet no van dubtar a desplaçar-se fins a València per a corejar els temes que, com admetien, els havien acompanyat tota la joventut. Tots ells es van convertir, durant més de dos hores, en entregats seguidors de la banda.

També et pot interessar

stats