El mag Yunke comença la gira 2023 a Castelló de la Plana

Després de representar Hangar 52 Revolution durant quasi tres setmanes a la capital de la Plana, portarà l’espectacle de màgia a València 

Imatge promocional de l'espectacle Hangar 52 Revolution, del Mag Yunke
Imatge promocional de l'espectacle Hangar 52 Revolution, del Mag Yunke / Mag Yunke

El mag Yunke comença aquest dijous la seua gira nacional a Castelló de la Plana, amb el seu reeixit espectacle Hangar 52, amb què ha obtingut un gran èxit durant la temporada nadalenca a Madrid, venent més de 60.000 entrades. 

L’il·lusionista de la Vilavella (Plana Baixa) ha estat representant a la capital espanyola la tercera temporada d’aquest xou que ha sigut reconegut com el millor xou de màgia al món. I després ha passat pel Canadà, on ha guanyat el seu tercer títol de Campió del Món de Màgia, atorgat per la Federació Internacional de Societats Màgiques (FISM).

Ara torna a terres valencianes per a encetar la temporada 2023 d’una de les produccions de màgia més vistes a Espanya, segons fonts de la productora Ilusion Creative Studios. L’espectacle inclou més d'una vintena de grans il·lusions, que es fonen amb els efectes especials per a impactar el públic i està al nivell de les grans cites de Las Vegas. 

Tots els misteris de la màgia estan representats en aquest espectacle, ja que l’hangar guarda gelosament des de secrets de Leonardo da Vinci fins a experiments de teletransport de la NASA. Tot, passant per portes interestel·lars cap a l'antic Egipte, rituals dels guerrers de la Gran Muralla xinesa, avions desapareguts en la Segona Guerra Mundial i il·lusions d'última generació.

Hangar 52 Revolution es podrà veure a partir d’aquest dijous i fins al 29 de gener a l'esplanada de l'antic recinte de Fires i Mercats de Castelló, i després farà parada a València, on actuarà del 9 al 26 de febrer a l'esplanada del Cabanyal.

També et pot interessar

stats