El castellonenc Yunke torna amb 'Hangar 52 Revolution', reconegut com el millor xou de màgia al món

L’espectacle, una combinació d'il·lusions i efectes especials, farà parada a Castelló de la Plana i València a partir de gener

'Hangar 52 Revolution' està reconegut com el millor espectacle de màgia al món / À Punt NTC

El mag castellonenc Yunke, recentment campió mundial de màgia, presenta a Madrid la tercera temporada del seu espectacle 'Hangar 52 Revolution'. Una combinació d'il·lusions i efectes especials que farà parada a Castelló de la Plana i València a partir de gener. 

Hangar 52 és un calaix de sastre on es guarden amb recel els secrets de la humanitat. "Contem secrets mai revelats de Leonardo da Vinci, portes interestel·lars de l’antic Egipte, rituals de guerra de la Gran Muralla xinesa i fins i tot avions desapareguts de la Segona Guerra Mundial", explica el mag. 

El xou està al nivell de les grans cites de Las Vegas que proposa una combinació de grans il·lusions i efectes tecnològics. "La gent ix fascinada. Té molta emoció, ritme i efectes visuals, per la qual cosa és ric tant en la posada en escena com en l’espai", assegura. 

És la primera vegada que el castellonenc porta aquest espectacle fora de Madrid abans d'iniciar la gira internacional. Després de Madrid, Castelló de la Plana i València seran les dues úniques parades a Espanya. 

També et pot interessar

stats