Mafalda serà la protagonista d'enguany en l'exposició de l'humor de l'Edifici del Rellotge del Port de València

La mostra s'inaugurarà abans de Nadal

Tira de Mafalda a la platja
Tira de Mafalda a la platja

Enguany, l'Edifici del Rellotge serà l'Edifici de Mafalda. El seu creador, l'humorista i vinyetista Joaquín Salvador Lavado Tejón, més conegut pel pseudònim de "Quino", serà l'artista que l'emblemàtic edifici del Port de València acollirà per a tancar l'any i donar la benvinguda al 2022.

Les vinyetes de Mafalda s'uniran així al cicle d'humoristes gràfics de trajectòria reconeguda pels quals ha apostat Valenciaport per a acabar l'any. La de Quino, amb Mafalda, seguirà les mostres d'artistes com Forges, Ortifus i Peridis. 

Mafalda és un personatge de ficció que aborda qüestions com les guerres, busca respostes a les injustícies, parla sobre la posició de la dona en la societat, ironitza sobre el lideratge polític, vetla per cuidar el món, i totes aquestes coses, a través d'un llenguatge fàcil i comprensible, que ofereix també la possibilitat de reflexionar al públic més menut, que podrà acudir a l'exposició del vinyetista argentí.

L'exposició està en aquests moments en la seua fase de producció; en una planificació que preveu iniciar el muntatge de la mostra al desembre, per a obrir al públic abans de Nadal. Com totes les mostres i exposicions que organitza l'Autoritat Portuària de València en l'Edifici del Rellotge, serà gratuïta.

També et pot interessar

stats