'Madama Butterfly' torna al Palau dels Arts amb una versió trencadora

Fins al 22 de desembre es podrà gaudir d'aquesta òpera de Puccini, que en aquesta nova representació s'allunya del llibret original

'Madama Butterfly' estarà al Palau de les Arts fins al 22 de desembre / Miguel Lorenzo | À Punt NTC

El Palau de les Arts de València acull una nova versió de Madama Butterfly. Ho fa amb la direcció musical d'Antonino Fogliani, un dels noms més destacats de la nova generació de batutes italians, i amb Marina Rebeka, una de les sopranos del moment, com a protagonista.

L'òpera és una de les grans obres de Giacomo Puccini, "el compositor predilecte" de la platea de Les Arts, segons explica el director artístic de l'espai, Jesús Iglesias Noriega, que destaca Madama Butterfly per "la riquesa de la partitura i l'exotisme de la música".

No obstant això, aquesta nova versió té sorpresa. Mentre que la primera part és fidel al llibret original, en la segona s'allunya i trasllada al públic a la destrucció provocada per la bomba d'Hirosima en la Segona Guerra Mundial.

La primera representació, prevista per a dimarts passat, es va suspendre per un positiu en covid, però ara les representacions es mantenen fins al 22 de desembre.

També et pot interessar

stats