Les Arts cancel·la la preestrena de 'Madama Butterfly' per un positiu en l'equip artístic

Tot i això es manté l'estrena prevista per a divendres que ve i la resta de funcions programades

‘Madama Butterfly’ tornava a Les Arts amb la veu de Marina Rebeka
‘Madama Butterfly’ tornava a Les Arts amb la veu de Marina Rebeka / Les Arts

Les Arts ha cancel·lat la preestrena d'aquest dimarts de Madama Butterfly de Puccini, que anava a ser a les 19:00 hores, en registrar-se un positiu de coronavirus en l'equip artístic, segons han confirmat fonts del teatre.

Aquesta funció anava dirigida als joves menors de 28 anys, dins del cicle Les Arts per a Tots. No obstant això, en aquests moments, es manté l'estrena prevista per a divendres que ve i la resta de funcions programades per als dies 13, 16, 17, 19 i 22 de desembre.

El coliseu, en aplicació del protocol sanitari, ha procedit a l'aïllament de l'únic cas positiu que s'ha confirmat i igualment fa un seguiment dels contactes estrets per a "garantir la seguretat sanitària dels treballadors, artistes i públic amb la finalitat de mantindre la resta de funcions previstes". Així mateix, està informant de la cancel·lació de la preestrena a través de les xarxes socials i per SMS a les persones que van deixar el seu contacte telefònic en comprar les entrades.

El Palau de les Arts de València ja va haver de suspendre el mes de gener les representacions de Falstaff, després de detectar-se casos de coronavirus en l'equip de la producció.

També et pot interessar

stats