"Quaranta anys fent cultura", concert per l'aniversari de l'Estatut a la plaça de bous de València

La Generalitat organitza un concert commemoratiu que, amb el lema "Quaranta anys fent cultura", s’emmarca dins de les celebracions per les quatre dècades de l’Estatut d’Autonomia

Cartell macroconcert "40 anys fent cultura"
Cartell macroconcert "40 anys fent cultura" / Generalitat Valenciana

Els actes per la celebració del quaranté aniversari de l'Estatut viuran aquest dissabte el seu punt més festiu: el macroconcert.

L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte 2 de juliol a les 22:00 h de la nit i comptarà amb les actuacions de Los Chikos del Maíz, la Capella del Misteri d’Elx, El Diluvi, la Maria, Al Tall, Julio Bustamente, la Muixeranga i els Tornejants d’Algemesí, Gegants i Cabets d’Ontinyent, Miquel Gil i Pep Gimeno ‘Botifarra’, Alba Reche i el Ball de la Moma de Xàtiva.

Les entrades, que es podien obtenir a través de la xarxa gratuïtament, es van exhaurir en un sol dia. Davant de la forta demanda, la Generalitat va oferir més tiquets en dues ocasions diferents, que també van acabar per exhaurir-se. Així i tot, des de l’organització asseguren que es podran adquirir abonaments de manera gratuïta en la taquilla del recinte el mateix dia de l’esdeveniment.

Es preveu que més de 5.500 persones acudisquen per a gaudir de les actuacions dels artistes valencians que ompliran el centre de la ciutat de música i festa. Amb aquesta celebració el govern valencià vol implicar la ciutadania en la commemoració dels quaranta anys de la norma bàsica de tots els valencians i les valencianes.

També et pot interessar

stats