El LUCE Benicàssim ultima el cartell amb la incorporació de Camilo, Pablo López i Aitana

L'organització del festival ha anunciat que el concert d’Izal ja ha penjat el cartell d’entrades exhaurides

El LUCE Benicàssim ha confirmat l'actuació de Camilo, Aitana i Pablo López
El LUCE Benicàssim ha confirmat l'actuació de Camilo, Aitana i Pablo López / LUCE Benicàssim

El festival LUCE Benicàssim, que se celebra durant el mes de juliol al municipi de la Plana, ha confirmat l’actuació de l’exitós cantautor colombià Camilo el 13 de juliol. Les entrades eixiran a la venda el pròxim divendres, a les 12 del migdia, en el web del festival.

El cantant, guardonat amb estatueta dels Grammy Llatins, hi presentarà el segon àlbum que acaba d’estrenar, Mis manos, on hi ha èxits en les llistes de reproducció de tot el món comVida de rico, Bebé, Ropa cara i Machu Picchu.

L’artista s’uneix a un cartell en què en les últimes setmanes també s’ha confirmat l’actuació de Pablo López, Iván Ferreiro, Cariño, Viva Suecia i Aitana, de qui el festival ha assegurat que queden poques entrades per vendre. 

Qui ha penjat el cartell de tot complet és Izal. El grup madrileny, que també ha exhaurit entrades en tres concerts més de la seua gira, actuarà a la localitat el 17 de juliol. 

El LUCE tindrà lloc al Recinte de Festivals de Benicàssim, ubicació en què també tenen lloc altres celebracions de gran envergadura, com el FIB i el Rototom.

També et pot interessar

stats