'Loviu', la cançó amb què la valenciana Sandra Valero representarà Espanya en Eurovisió Júnior

La jove cantant d'onze anys ha participat en musicals i en diversos concursos de talent

Sandra Valero en la presentació de la cançó 'Loviu'
Sandra Valero en la presentació de la cançó 'Loviu' / Efe

RTVE ha presentat aquest dimarts Loviu, el tema amb el qual la valenciana Sandra Valero representarà a Espanya en la XXI edició d'Eurovisió Júnior el 26 de novembre a Niça (França). "És una cançó que s’apega, per a ballar i, sobretot, per a gaudir-la", ha afirmat Ana María Bordas, cap de la Delegació espanyola en Eurovisió.

Bordas s'ha expressat així en la presentació del tema, en la qual ha participat la mateixa Sandra Valero i María Eizaguirre, directora de Comunicació i Participació. Aquesta cançó destacarà, ha afirmat Bordes, perquè defineix els valors d'Eurovisió Júnior amb "tots els xiquets i xiquetes d'Europa units per la música, l'esperit d'alegria i de bondat".

Segons ha informat RTVE, amb Loviu, Sandra Valero diu "et vull" en cinc idiomes: espanyol, anglés, francés, italià i portugués. "La seua tornada internacional és sens dubte un dels punts forts de la cançó. La lletra parla dels mateixos valors d'Eurovisió Júnior; de l'amistat i de com les persones són capaces d'unir-se a través de les diferents cultures i llengües", ha manifestat.

La jove artista valenciana, que prové d'una família molt lligada a la música, i que va començar a cantar amb quatre anys i ara, als onze, és cantant, actriu i model. Valero ha format part de l'elenc del musical d'El Guardaespaldas i en diferents concursos de televisió com La voz Kids o Idol Kids.

També et pot interessar

stats