Les llibreries Ali i Truc d’Elx i Tirant lo Blanch Online de València són premiades per la trajectòria i la innovació

El Consell reconeix també la tasca de les editorials Barlin Project, Kalosini, Andana i Litera Libros

Una llibreria, en arxiu

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha concedit aquest dimecres els premis als llibres millor editats en 2022 i a les llibreries que han destacat aquest 2023 per la seua trajectòria o innovació en el foment de la lectura, així com el premi a la tasca del personal bibliotecari pel foment lector a la Comunitat Valenciana. En eixe sentit, Cultura ha destacat amb el premi a la trajectòria a la llibreria Ali i Truc d’Elx, mentre que el guardó a la més innovadora ha sigut per a Tirant lo Blanch Online de València. Així mateix, la Xarxa Municipal de Biblioteques Públiques de Llíria rebrà el premi a la tasca del personal bibliotecari pel foment lector.

D'altra banda, el premi al llibre millor editat s’ha concedit a Ruta gráfica. El diseño del sonido de València, de l’editorial Barlin Project (autors: Moy Santana i Antonio J. Albertos), i al llibre millor il·lustrat ha sigut per a L’arca de No-és, editat per Kalosini (autores: Ana-Luisa Ramírez i Carmela Mayo), segons ha comunicat la Conselleria en un comunicat.

D'altra banda, el còmic millor editat ha sigut Un os al Marroc d’Andana Editorial (autors: Lluc Silvestre i Mr. Ed). Litera Libros aconsegueix dos premis: el del llibre infantil millor editat, Joemes per pugar (autors: Iñigo Astiz i Maite Mutuberria), i el del llibre juvenil millor editat amb Prou! Guia d’autodefensa feminista per a adolescents (i més...) (autores: María Kronsky i Marion Le Muzic).

També et pot interessar

stats