'Last Christmas', de Wham!, arriba al primer lloc, després de 39 anys

El clàssic ha desbancat Mariah Carey i ha fet realitat el somni de George Michael de tindre un èxit nadalenc

Videoclip: 'Last Christmas'
Videoclip: 'Last Christmas' / Youtube

El tema nadalenc de Wham! Last Christmas ha guanyat You’re Christmas to me, de Sam Ryder, i l’himne de Maria Carey All I want for Christmas is you. The Official Charts Company, entitat que recull dades del sector, ha anunciat que, per primera vegada ha arribat al número u en la setmana de Nadal, encara que hi havia arribat en una altra ocasió, en gener del 2021.

Segons The Official Charts Company, això es deu al fet que l'any del llançament va quedar desplaçada per Do they know it's Christmas, de Band Aid, que recaptava fons contra la fam a Etiòpia.

Va ser la primera composició George Michael i interpretada amb el seu amic Andre Ridgeley, que ha declarat que és meravellós i va recordar que Michael sempre havia volgut que el tema coronara la llista nadalenca.

Ell sentia que qualsevol gran compositor hauria de poder escriure un èxit nadalenc. "Desafortunadament és massa tard per a George, però estaria absolutament encantat", ha declarat Ridgeley. Michael va morir el dia de Nadal del 2016.

La llista també inclou Stick season, de Noah Kahan, Merry Christmas, d'Ed Sheeran i Elton John, i Fairytale of New York, de The Pogues i Kirsty MacColl. L'àlbum número u aquest Nadal és Hackney Diamonds, l'últim treball de The Rolling Stones.

També et pot interessar

stats