L’exposició 'Ortifurama valencià' torna a Torrent

L'Espai Metropolità d'Art Contemporani de Torrent (EMAT) reprén la visites d'aquesta mostra retrospectiva fins al 15 d'octubre

L'exposició d'"Orfiturama valencià" a Torrent
L'exposició d''Ortifurama valencià' a Torrent / Ajuntament de Torrent

Ortifurama valencià retrata els últims 40 anys de la ciutat a través d’il·lustracions d’Ortifus. Després de suspendre l'activitat durant l'estiu, l'Espai Metropolità d'Art Contemporani de Torrent (EMAT) torna a obrir les portes amb l'exposició d'Antonio Ortiz des d'aquest cap de setmana fins al 15 d'octubre. Una nova oportunitat de visitar la mostra en aquest municipi.

L'humorista gràfic, Ortifus de nom artístic, ha sabut retratar i denunciar la realitat en clau d’humor i ha ideat un món propi de personatges que formen part d’un imaginari col·lectiu valencià. Ortifurama valencià il·lustra els últims quaranta anys de la ciutat mitjançant les seues creacions, una retrospectiva formada per prop d’un miler de dibuixos, caricatures, vinyetes i objectes que fan riure i sobretot, pensar.

"El treball d'Ortifus és sinònim de qualitat des de fa dècades, per això estem molt contents de poder continuar brindant als torrentins i torrentines aquesta exposició, que ens acosta l'obra de l'artista des del seu característic sentit de l'humor", explica la regidora de Cultura, Susi Ferrer.

Després de passar pel Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, l'exposició està disponible a l'EMAT, Torrent, fins al pròxim 15 d'octubre en horari de dilluns a divendres de 17 h a 20:30 h i els dissabtes de 10 h a 14 h i de 17 h a 20:30 h.

'Ortifurama valencià' dona títol a l'exposició d'Antonio Ortiz
'Ortifurama valencià' dona títol a l'exposició d'Antonio Ortiz / Ajuntament de Torrent

També et pot interessar

stats