L'eldera Laura Sánchez guanya la final de 'Duel de veus'

El programa va obtindre un 6,4% de quota de pantalla i va ser 'trending topic' estatal.

Laura, guanyadora de 'Duel de veus'

La cantant d'Elda Laura Sánchez Delgado ha guanyat la gran final de Duel de veus, el concurs de talents d'À Punt que busca trobar la nova estrela de la música de la Comunitat Valenciana. Guillem 'Mayo' de Rossell es va quedar a les portes de la victòria, ja que Laura es va imposar en l'últim duel de la nit.

La gala, plena d'emoció i estratègia, va ser una lluita de tots contra tots, en què cada duel d'intèrprets acabava amb una expulsió. Després de cantar At last! d'Etta James, Simply the best de Tina Turner, What about us de Pink i Show must go on de Queen, Laura es va convertir en la guanyadora de la primera edició d'aquest concurs i va posar el punt final a tretze setmanes arriscant damunt de l'escenari i mostrant tant tècnica com capacitat d'emocionar el públic.

La gala va comptar amb les actuacions del convidat especial David de María i també amb les veus dels membres del jurat Samantha i Sole Giménez, que van regalar al públic les seues actuacions en directe.

Vora 250.000 persones van veure la final a través de la televisió en algun moment de la nit i la mitjana va ser de 101.000 espectadors. Així, el programa va obtindre una quota de pantalla del 6,4%.

En la línia de la resta de gales, la final de Duel de veus va ser el segon trending topic a tot l'estat a Twitter. A més, la seua audiència supera fronteres, ja que hi ha un gran nombre de seguidors a Latinoamèrica que segueixen les gales a la web d'À Punt. La final, com la resta del concurs, ja estan disponibles en streaming.

També et pot interessar

stats