L’art envaeix els carrers de Sueca en la primera jornada del MIM

Durant cinc dies la capital de la Ribera Baixa centrarà totes les mirades del panorama del teatre gestual nacional i internacional

Actuació del MIM de Sueca / À Punt NTC

L’art en viu del MIM de Sueca ja ompli els carrers i els espais més emblemàtics de la capital de la Ribera Baixa. 

La companyia D’Irque&Fien han sigut dels primers a transformar la ciutat en un teatre de carrer aquest dimecres amb el seu espectacle Carrousel des moutons

La plaça de Sant Pere s’ha omplit de grans i menuts per a gaudir de les acrobàcies d’aquest duo belga, que ha oferit un espectacle de treball físic on no ha faltat la música en directe, al voltant d’un piano en equilibri i molt d’humor.

Fins a aquest diumenge, vint companyies oferiran un total seixanta espectacles teatrals, tallers i activitats audiovisuals en un festival en què el públic és essencial, ja que l’espectacle va evolucionant en funció de la seua reacció, explica la directora artística del festival, Ángeles González. 

Així, Sueca centrarà durant cinc dies totes les mirades del panorama del teatre gestual nacional i internacional. Divendres i dissabte seran els dies grans del MIM. En l’edició d’enguany s’espera reunir, com l’any passat, més de 20.000 assistents. 

També et pot interessar

stats