L'any nou a Cirat: caminant en les altures

Una trobada de practicants de slackline multiplica per dos la població de la localitat de l'Alt Millars

Equilibristes de Cirat / À Punt NTC

La localitat de Cirat, a l'Alt Millars, és punt de trobada dels aficionats a l'slackline. Aquesta xicoteta població de poc més de dues-centes persones dona aquests dies una imatge mai vista quan joves omplin el cel del poble i els voltants.

L'slackline és una disciplina d'equilibri i superació que consisteix a caminar d'un punt a un altre per una cinta a l'aire. Una corda de cinc-cents metres de llargària que travessa el nucli de la localitat o els voltants, rodejats de paisatge verd. Aquesta combinació fa de Cirat un punt privilegiat de trobada amb vista excepcional i l'esport.

"Ens ajuntem per a muntar línies i gaudir de la natura", conta l'organitzador de la trobada, Víctor Belenguer. Línies que requereixen molta pràctica per a dominar i que hi ha practicants que "ho vinculen a respirar i estar tranquil", afegeix Eder Álvarez, participant. D'aquesta manera, la seguretat és fonamental i els mateixos participants es xaquen entre ells.

La trobada ha multiplicat la població de Cirat per dos i el regidor Salustiano Sorní explica que "s'ha vist més gent al poble, als bars i supermercats". I és que caminar en les altures no és mala manera de celebrar l'any.

També et pot interessar

stats