L’antiga vil·la del Huerto de Carles de Navaixes ha obert com a hotel

L’edifici del segle XVIII el va comprar l’Ajuntament amb l’aportació de tot el poble

El Huerto de Carles de Navaixes, ara convertit en hotel / À Punt NTC

Després de les obres de rehabilitació, l'antiga vil·la del Huerto de Carles de Navaixes (Alt Palància), de finals del segle XVIII, ha obert per a rebre el veïnat d'aquesta població de l'Alt Palància. Una vil·la centenària, que va ser una residència de luxe i una casa d'infants, s'ha convertit hui en hotel.

Abans de la compra per Navaixes a finals dels seixanta, l’edifici era un club de jocs conegut com el casino. El van comprar per decisió de l'Ajuntament de Navaixes, que paga d'una manera curiosa: tots els veïns aportaren els diners que pogueren i el van comprar per al poble.

Hui la gerència de l'hotel ha decidit que el veïnat conega el nou ús de l'edifici històric. Eva Arjona, gerent de l’Hotel Boutique 1893, anuncia que tindran preus especials per als veïns de Navaixes “que vulguen gaudir d’aquest lloc amb tant d’encant”.

El poble de Navaixes guarda records molt entranyables de la seua vil·la monumental, on passaren moments memorables jugant a les cartes, al ping-pong o veient pel·lícules.

L'hotel, que d'ací a poc obrirà, disposa de nou habitacions, restaurant, un parc envoltat d'arbres monumentals i un entorn natural envejable.

També et pot interessar

stats