L’alimentació i l’automoció prenen el protagonisme el segon cap de setmana de la Fira de Cocentaina

La fira ofereix música en valencià, exposicions culturals i balls tradicionals en un espai de més de 70.500 metres quadrats

Exposició de maquinària a la Fira de Cocentaina
Exposició de maquinària a la Fira de Cocentaina / NTC Àpunt

La 675a edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina (Comtat) continua aquest cap de setmana amb dos grans sectors comercials com a protagonistes: l'automoció i la maquinària industrial, per una banda, i els productes típics d'alimentació i amb denominació d'origen, per l’altra.

Entre el passeig del Comtat i l’avinguda del País Valencià del municipi es concentren grans expositors de vehicles, màquines i altres productes. D'altra banda, els embotits, saladures, formatges, dolços, dàtils i fruita seca es poden trobar a l’àrea destinada a productes agroalimentaris, ubicada ales places del Pla i de Venerable Escuder i als carrers de Jaume I i de Sant Francesc. L’espai de 70.500 metres quadrats de la fira permet mantindre la distància de seguretat entre cada parcel·la i garantir l’accés sense aglomeracions.

/ Fira de Tots Sants de Cocentaina

L’entreteniment és també un altre pilar del certamen. El pati d’armes del Palau Comtal acull aquest dissabte a les 12:00 hores una mostra de balls tradicionals a càrrec del grup de danses Les Folies, de Carcaixent, i a la vesprada, l’humorista Xavi Castillo actuarà amb l’espectacle Historietes medievals. El diumenge al migdia s’espera un concert de música valenciana de Dani Miquel. 

Totes les entrades seran gratuïtes i es poden reservar des del web de l'Ajuntament de Cocentaina o directament en la plataforma.

També continua oberta la zona de food trucks, amb diverses especialitats gastronòmiques i una gran varietat d’exposicions culturals, ubicades al Palau Comtal, el Patronat Cor de Jesús i la Ruta d‘Art Local, on els artistes mostren els seus tallers al públic general. 

La clausura serà el diumenge a les 18:30 hores a les pistes esportives de l’institut Pare Arques, on el grup Dimonis Rafolins, de l'Alqueria d'Asnar, representarà un espectacle de pirotècnia i dansa anomenat El somni de Poseidó.

Espectacle pirotècnic de la companyia Dimonis Rafolins, amb què la fira tancarà la 675a edició
Espectacle pirotècnic de la companyia Dimonis Rafolins, amb què la fira tancarà la 675a edició / Fira de Tots Sants de Cocentaina

També et pot interessar

stats