L'Acadèmia de Cine presenta un cicle gratuït a nou ciutats amb pel·lícules dels Premis Goya 2023

Entre elles, la Filmoteca de València acollirà la projecció de Cerdita el 21 de juny

La Filmoteca de València acollirà la projecció de 'Cerdita'
La Filmoteca de València acollirà la projecció de 'Cerdita' / Acadèmia de Cine

L'Acadèmia de Cine ha presentat aquest dimarts "El gran viatge de la pantalla gran", el primer cicle de cine que portarà pel·lícules dels Premis Goya d’enguany amb sessions gratuïtes a nou ciutats espanyoles, entre elles València. "El propòsit de la mostra és sembrar el sentit de veure cinema i integrar-lo com una activitat quotidiana en la ciutadania", ha assenyalat el president de la institució, Fernando Méndez-Leite. 

En concret, la Filmoteca de València acollirà la projecció de Cerdita el 21 de juny, amb una trobada amb Laura Galán. Cinco lobitos, Modelo 77, La consagración de la primavera, En los márgenes, Irati i Mantícora són les altres pel·lícules que recorreran la geografia espanyola de la mà d'aquest cicle, acompanyades dels guardonats Susi Sánchez, Alauda Ruiz de Azúa i Telmo Irureta i dels nominats Carmen Machi, Alberto Rodríguez, Zoe Stein, Christian Checa i Eneko Sagardoy.

"Davant del complicat moment que viuen les sales a tot Espanya, cal reinventar-se, anticipar-se als canvis i oferir a l'espectador un plus extra", ha puntualitzat Méndez-Leite.

També et pot interessar

stats