"Em van dir que era molt jove, que tenia molt de talent i que continuara treballant”: un jove d’Alboraia guanya el Concurs Internacional de Violoncel

El certamen té lloc del 19 al 21 d’agost al municipi de Llanes, a Astúries

Amb només quinze anys, Pau Cutanda Soñén guanya el Concurs Internacional de Violoncel / À Punt NTC

Pau Cutanda Suñén és un alboraier de quinze anys que ha guanyat l’edició d’enguany del prestigiós Concurs Internacional de Violoncel de Llanes, una competició celebrada a Astúries del 19 al 21 d'agost.

El jove músic ha aconseguit la victòria en la modalitat de menors de dèsset anys i ha hagut de competir amb catorze seleccionats per a la fase final del concurs. “La meua sensació és de repte, repte i repte”, declara Pau. “Em van dir que era molt jove, que tenia molt de talent i que continuara treballant”, explica.

Actualment, Pau és alumne del Conservatori José Iturbi de València i estudiant d'ESO en l'IES La Patacona. A més, comparteix amb la seua família la mateixa passió per la música, ja que amb ella va fer durant els mesos de confinament més de cinquanta concerts al balcó de sa casa.

Quant al seu futur, la jove promesa de la música ho té clar: “Jo el que vull és dedicar-me a la música, millorar sense parar i, sobretot, ser feliç”.

També et pot interessar

stats