José Sacristán "ven" la gala dels Goya en un anunci rodat a València

L'espot, dirigit pel cineasta Dani de la Torre, anticipa la pròxima entrega dels guardons a la ciutat el 12 de febrer

Espot dels Goya

L'actor José Sacristán és l'encarregat de la venda a domicili del cinema espanyol en l'habitual espot per als Premis Goya, que acull València per primera vegada el pròxim 12 de febrer, en un anunci dirigit pel cineasta Dani de la Torre.

"Bon dia. Venia a parlar-li del cinema espanyol, m'obri?", pregunta Sacristán en l'anunci, durant el qual s'acosta fins a les llars dels espectadors per a recomanar-los que no es perden els cinc títols nominats com a millor pel·lícula en els Premis Goya, "al més pur estil de venda a domicili".

"Tot el que siga col·laborar per a promocionar i parlar del cinema espanyol, ací estic al peu del canó. Ha sigut una satisfacció ser el que va anunciant, porta a porta, el que els pel·liculers espanyols han fet enguany. Em va recordar els meus temps en el Cercle de Lectors", ha manifestat Sacristán, que en els seus inicis professionals va haver de compaginar la interpretació amb aquest treball.

El passeig del Goya d'Honor per la capital valenciana, que inclou llocs emblemàtics i picades d'ullet a la cultura valenciana, acaba en Les Arts de València, escenari en el qual se celebrarà la gala el pròxim 12 de febrer.

De la Torre serà també el director de la gala. Al costat del realitzador, Bárbara Alpuente, Ángela Armero, Núria Roca i Alberto López formen l'equip de guionistes encarregats del guió de la cerimònia i d'aquest espot.

També et pot interessar

stats