Dotze grans reproduccions dels premis Goya donaran la benvinguda a la cerimònia als carrers de València

Quan falta un mes per a la celebració dels Goya, veiem com es prepara la capital valenciana per a una edició amb sabor berlanguià i participació del món faller

Un mes per als Goya

Falta un mes per a la celebració de la gala dels Goya al Palau de les Arts de València, i la ciutat ja es prepara per a acollir la gran nit del cine espanyol. Una cerimònia que, ara per ara, tornarà a ser presencial i tindrà Luis García Berlanga com un dels grans protagonistes.

Precisament pocs dies abans de la celebració, el 8 de febrer, Bombas Gens inaugurarà l'exposició Berlanguiano, que després de passar per Madrid i Sevilla, arriba per fi a València.

El sabor valencià de la gala també el deixarà el món faller. A la Ciutat de l'Artista Faller s'ultimen els treballs de modelatge de reproduccions de dos metres dels premis Goya construïdes amb fibra de vidre.

Aquests prototips fidels als famosos guardons, segons explica Sandra Gómez, vicealcaldessa de València, s'ubicaran als 12 barris de la ciutat "perquè la gent puga fotografiar-se, gaudir i compartir aquesta gran festa".

També et pot interessar

stats