José Sacristán: “Abans monja que retirar-me. Mentre puga resistir amb lucidesa, ahí seguiré”

L'actor ha dit que està il·lusionat per rebre el Goya d’Honor a València coincidint amb l'any Berlanga

Sacristán: “Abans monja que retirar-me. Mentre puga resistir amb lucidesa, ahí seguiré”
Sacristán: “Abans monja que retirar-me. Mentre puga resistir amb lucidesa, ahí seguiré” / À Punt NTC

Quan falta menys d'un mes perquè l’actor José Sacristán arreplegue el Goya d’Honor que enguany li atorga l’Acadèmia del Cine, un equip d’À Punt Notícies ha pogut estar amb ell en una trobada amb la premsa. 

L'actor ha explicat que està il·lusionat per rebre aquest reconeixement a València coincidint amb l'any Berlanga. “Em sembla formidable que coincidisca en l’any del centenari del naixement de Luis García Berlanga, com en el de Fernando Fernán Gómez, i que l’acte se celebre al Palau de les Arts, que és un espai formidable”, ha assegurat. 

El Goya d'Honor d'enguany es mostra il·lusionat i parla dels projectes actuals. L’actor, de 84 anys, espera fer la que ja és la tercera temporada de l’obra de teatre Señora de rojo sobre fondo gris al Teatre Olympia de València. 

Però de moment no veu la fi de la seua carrera. “Abans monja que retirar-me. Mentre puga resistir amb lucidesa, ahí seguiré”, ha bromejat. 

Sacristán protagonitza l'espot de promoció de la pròxima gala dels Premis Goya, que l'Acadèmia del Cine celebrarà el 12 de febrer al Palau de les Arts.              

També et pot interessar

stats