'Jesucrisis Superestar', una revolució musical vista amb la mirada del segle XXI

Aquesta adaptació de l'òpera rock dels anys setanta està interpretada per l’alumnat d'art dramàtic de la Sala Off

'Jesucrisis Superestar', una revolució musical vista amb la mirada del segle XXI / À Punt NTC

Què hauria passat si Jesucrist, en compte d’haver nascut fa 2.000 anys, haguera nascut ara? Com seria? Aquesta és la premissa del musical Jesucrisis Superestar, una adaptació de l'òpera rock dels anys setanta, que ara presenta la Sala Off de València fins al 25 d'abril.

Aquesta història de lluita contra l'orde establit adaptada a l'època actual narra la vida d'un home que fa més de 2.000 anys va començar una revolució vista amb la mirada del segle XXI. 

Jesucrisis Superestar converteix el protagonista en un líder del moviment 15M, acompanyat d'un Judes de mil cares i una Maria Magdalena que interpreta l’alumnat d'art dramàtic de la Sala Off

Carlos Tur, que interpreta aquesta nova versió de Jesucrist, assegura que només a la Sala Off es podria fer un espectacle d’aquestes dimensions interpretat per l’alumnat. 

Un muntatge sense túniques ni sandàlies i amb un Jesucrist desproveït de la divinitat. “Hem intentat llevar-li al màxim l’espiritualitat, perquè ens sembla més important l’ésser humà i la revolució que va intentar en el seu moment”, explica Pedro Giménez, director artístic de la Sala Off. 

També et pot interessar

stats