Jason Derulo completa el cartell de Brilla Torrevella amb un concert el 2 d'agost

El festival, que començarà el 27 de juliol, compta amb les actuacions d’Ana Mena, Camela, Hombres G o Martita de Graná

Cartell de l'actuació de Jason Derulo al Brilla Torrevella
Cartell de l'actuació de Jason Derulo al Brilla Torrevella / @brillatorrevieja

L'artista nord-americà Jason Derulo completa el cartell de Brilla Torrevella 2024, que se celebrarà del 27 de juliol a l'11 d'agost en la localitat del Baix Segura. El festival ja compta amb les actuacions d'Hombres G, Camela, El Barrio, Ana Mena, Martita de Graná, Comandante Lara, Luli Pampín i Cantajuego, segons han informat este dimarts fonts de l'organització en un comunicat.

En concret, Jason Derulo oferirà un concert el 2 d'agos, en el qual, a més d'interpretar els seus grans èxits, presentarà el seu últim treball Nu King. Es tracta del quint àlbum d'estudi del cantant, que es va estrenar el mes de febrer passat i que consta de 27 cançons, de les quals dotze són en col·laboració amb altres artistes. La majoria ja són temes coneguts, com "Swalla", el seu hit amb Nicki Minaj i Ty Dolla Sign; "Lifestyle", amb Adam Levine, o "Tip Toe", amb French Montana.

Entre els destacats artistes que xafaran l'escenari de Brilla Torrevella este estiu es troben noms com Hombres G (27 de juliol), el gran fenomen espanyol dels huitanta, amb cançons tan sonades com "Devuélveme a mi chica". També està confirmada l'actuació de Camela (28 de juliol), que farà un repàs per grans temes com "Cuando zarpa el amor" o "Nunca debí enamorarme"; Ana Mena (10 d'agost), la jove malaguenya considerada la nova diva del pop espanyol, i El Barrio (11 d'agost), un dels artistes espanyols que més vegades ha penjat el cartell d’entrades exhaurides.

En Brilla Torrevella també hi haurà espai per a l'humor, amb els monòlegs de Martita de Graná (30 de juliol), qui presentarà el seu espectacle Martita sea!, i Comandante Lara (6 d'agost). Els més xicotets podran gaudir de dues grans actuacions: Cantajuego (1 d'agost) i Luli Pampín (8 d'agost).

També et pot interessar

stats