Indignació en les xarxes per la venda de les entrades del Festival de les Arts: “És un autèntic abús”

A pesar de les crítiques, l’esdeveniment frega el tot venut en la venda dels abonaments  

Imatge d'un concert del Festival de les Arts 2022
Imatge d'un concert del Festival de les Arts 2022 / Festival de les Arts

L’eixida a la venda dels abonaments de l’edició de 2023 del Festival de les Arts de València, previst per als dies 9 i 10 de juny, no ha estat exempta de polèmica. L’organització de l’esdeveniment havia anunciat que aquest dijous a les 12 hores s’obriria el portal web per a comprar les entrades, però els primers usuaris a aconseguir-les han denunciat que es podia fer la cua virtual hores abans. 

Una altra de les queixes ha sigut el cost dels abonaments. D’eixida, el preu era de 30 euros, que ha anat pujant progressivament fins als 80 euros més despeses de gestió en el cas de l’abonament general. En el cas del passe VIP, el preu actual és de 190 euros més despeses.  

De fet, molts usuaris han criticat que era “impossible” obtenir les entrades pel preu inicial. “Des d'abans de les 12 fent cua i, quan hi accedisc, esgotades les primeres quatre tarifes. O el preu inicial és per a fer-vos la promoció i sou ridículs o esteu de gom a gom amb els bots compraentrades i us és igual”, denuncia @aleplp77.

L’organització del festival ha anat publicant a través de les xarxes com augmentava el percentatge de compra, unes xifres que els usuaris també han qüestionat per si es tractava d’una tècnica de màrqueting. 

Aquesta setmana el Festival de les Arts, que se celebrarà el 9 i 10 de juny, ha anunciat els primers noms que conformaran el cartell de la huitena edició. Per l’escenari passaran artistes, com Vetusta Morla, Amaia, Sidonie i Ladilla Rusa. 

A pesar de les crítiques, l’esdeveniment frega el tot venut en la compra dels abonaments de dos dies, amb el 98% venut en menys de dotze hores des de la seua eixida a la venda. 

També et pot interessar

stats