La il·lustradora valenciana Laura Pérez presenta el seu nou llibre, ‘Espanto’

La recentment nominada a un premi Emmy, publica un volum sense guió i en blanc i negre que busca “transmetre quietud”

La il·lustradora valenciana Laura Pérez presenta el seu nou llibre, 'Espanto' / À Punt NTC

La il·lustradora valenciana Laura Pérez presentarà a finals de setmana Espanto, un llibre sense guió i cuinat a foc lent durant anys. A diferència de les il·lustracions que li han valgut la nominació als Emmy pels títols de crèdit de la sèrie de Disney+, Solo asesinatos en el edificio, els dibuixos d'Espanto són tots en blanc i negre perquè les il·lustracions que fa quan vol descansar dels projectes de data fixa i de tant de color, explica.

Il·lustració del nou llibre de Laura Pérez, 'Espanto'
Il·lustració del nou llibre de Laura Pérez, 'Espanto' / Laura Pérez

Aquest dimecres, acabada d’arribar de Los Angeles, ha rebut À Punt NTC en el seu estudi per a mostrar en primícia alguns dels dibuixos del seu nou treball. El llibre transmet quietud, afirma, perquè a vegades “fa falta temps per a tindre temps”, per això vol que ens deixem endur per les imatges. “Si vols, els deixes i, quan vols, el tornes a mirar. No és un llibre que et demane acabar-lo perquè són imatges soltes, petites reflexions”, aclareix. 

Il·lustració del nou llibre de Laura Pérez, 'Espanto'
Il·lustració del nou llibre de Laura Pérez, 'Espanto' / Laura Pérez

Laura té una agenda molt ajustada, ja que presentarà el llibre a València i després a Madrid, i encara arrossega la ressaca horària i emocional d'un dels grans moments de la seua carrera. Acaba de tornar de la gala d’entrega dels premis Emmy i, tot i que no va guanyar, la seua nominació pels títols de crèdit d’una de les sèries d’èxit de Disney+ li ha donat l'oportunitat de viure la que assegura ha sigut tota una experiència. “Estar en una sala tan plena de creatius de tot el món és una sensació al·lucinant, molt xula”, assegura amb un somriure. 

Ara ha tornat a la soledat de l'estudi, però obrir nous camins i fer coses que no ha fet mai la motiva especialment, així que de segur que el seu treball ens continuarà sorprenent. 

També et pot interessar

stats