Quins han sigut els llibres del 2022?

La pandèmia va fer que tornàrem a llegir, i enguany sembla que hem mantingut el bon hàbit

Una parella ultima les compres literàries de Nadal / À Punt NTC

S'acaba l'any i toca fer balanç de tot, també dels llibres que més han triomfat en aquest 2022. La novel·la negra, les històries d'amor i les experiències en primera persona són algunes de les temàtiques més buscades en adults. Però també hi ha títols destacats en literatura infantil i juvenil.

El 2022 ha sigut un any positiu per a les llibreries, on, com sempre, hi ha hagut títols que han destacat per damunt d'altres. Natxo Larraz, de la Llibreria El Cresol, ha fet balanç dels èxits literaris de l’any: Todo va a mejorar, d'Almudena Grandes, ha sigut el gran èxit de l’any, i també Retrato de una mujer moderna, de Manuel Vicent”

En la literatura infantil i juvenil trobem un rànquing dels més venuts: No hi havia a València, de Sembra, i tota la col·lecció de Daniela Pirata han sigut els llibres més desitjats pels lectors més menuts.

La pandèmia va fer que tornàrem a llegir, i en aquest2022 sembla que hem mantingut el bon hàbit. I ací, a casa nostra, es confirma que el 2022 ha sigut l'any de Joan Fuster. Molta gent ha sentit curiositat, i títols com Nosaltres, els fusterians han tornat a eixir de les prestatgeries. Natxo Larraz es congratula de la popularitat de l’escriptor suecà: “S’ha publicat molta bibliografia de Joan Fuster, i això és un premi per a tots nosaltres”.

I per a començar el 2023 llegint, ací van algunes recomanacions del llibrer: “Jo començaria l’any per descomptat amb 14 de abril, de Paco Cerdà, i per als xiquets, per exemple, Canvi climàtic.

També et pot interessar

stats